51 55 14 00 post@mutter.no

Uterom med lamelltak. Åpne og lukke funksjoner

 

 

Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue
Uterom og hagestue fra Mutter. Camargue fra Renson
Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue

 

 

 

 Vi som er så heldig å få bo i Norge setter stor pris på livet i naturen. Vi elsker sommer, lukten av grill, musikk, varme og de gode selskapene vi ofte har da. Alt dette nyter vi godt av når været er godt. Når det regner og blåser kryper vi inn, og venter på noen ekstra finværsdager. Men hva gjør vi hvis de ikke kommer? Vi venter tålmodig litt lengre.

Med ett uterom fra Mutter forlenger vi sommeren, eller vi nyter den enda mer når den er her. Våre uterom er kremen av utestuer, eller hagestuer, alt etter som. Når det er sol og fint åpner du taket og slipper naturen inn. Du setter på litt behagelig musikk i det skulte lydanlegget, og bare nyter.

Når uværet banker på døren lukker du taket, stenger de flotte veggene, og setter på en behagelig varme. Legger deg litt ned, og lyter til regnet – i varmen.

Mutter har flere års erfaring med slike typer uterom, og kan med hjertet på hånden si at våre løsninger er det beste på markede. Dette sier vi pga vi vet hva kvalitet er, vi vet hva design er. La oss hjelpe deg med drømmen om et uterom i DIN hage.

 

Kontakt oss for befaring nå

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Uterom med lamelltak. Åpne, lukke og «kjør vekk funksjon»

 

 

Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue
Uterom og hagestue fra Mutter. Camargue fra Renson
Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue

 

 

 

Nok en gang har Renson kommet opp med en fantastisk løsning. Ikke bare kan taket åpnes og lukkes, det kan kjøres til siden slik at man får maksimalt med lys / utsikt. 

Kontakt oss for befaring nå

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Uterom i glass. Til klassiske hus. Tysk mesterverk

 

Et åpent og luftig uterom. Hagestue fra Mutter.
Hagestue i glass. Flotte detaljer
Flott hagestue fra Tyske Weinor. Glede i 50 år

Weinor sine hagestuer er for deg som vil ha det beste av det beste. Her får du tysk handverk servert på et fat. Solide herdede glass, vedlikeholdsfri aluminiumkonstruksjon. Kan utstyres med solskjerming i tak og vegger, lys og varme.

 

Uterom i glass. Til hus med flate tak. Nyhet.

 

Nytt uterom. Glass i tak og vegger. Moderne uttrykk. Glass i tak har fall slik at vann renner av. Nydelig minimalistiskt stil. For deg som vil ha det beste.

 

Pergolaløsninger 

Flotte pergolaløsninger. Vi har pergolaløsningen for deg. Fra den med komplett glass eller screenvegger, til bare tak. Innfelte lys, varme, automatikk er alle gode tilvalg. Kvalitet er billigst i lengden, og kjekkest å eie. Ta kontakt, så finner vi løsningen for deg.

 

 

 

Eleganse pergola. Kvalitet til lavere pris. 

Nydelig pergola til lavere pris. Eleganse modellen er en designriktig aluminiumskonstruksjon med foldetak. Taket er helt tett og standard duk er 850Gr pr kvadrat. Består av et stykke duk som tetter meget godt. Overgang tak til profiler er tettet med gode pakninger. Pergolaen kan utstyres med komplette vegger i glass eller zipp screen. Taket kjøres ut og inn med motor. Lys, varme og musikk er kjekke tillegg man kan få med.

 

 

 

Pergola Light. Lett men kraftig. 

Pergola Light er for deg som synes en terassemarkise blir for enkelt og svakt. Light er en pergola som tåler mye mer vind en en markise gjør. Når man kjører inn taket er det bare profilene på siden som står igjen. Ingen frontprofil som ødelegger utsikten.