51 55 14 00 post@mutter.no

Om Mutter

                                                                                             Eivind

Hvorfor skal du velge Mutter?

Fordi vi leverer kvalitet i alle ledd.

Vi forhandler flotte uterom og solskjermingsprodukter for både inne og utebruk. Vi ønsker å være din hjelper når du skal igang med ditt uteromsprosjekt. Du har gjerne en terrasse idag som du bruker mest på sommeren. Vi kan hjelpe deg med å forlenge denne flotte tiden.  Hos Mutter får du de beste prisene og en service av høy kvalitet. Kontakt Mutter i dag for en hyggelig prat.

Vi har Norges kuleste hagestue!

Lyst til å forlenge sommeren? Med våre sommer / vinterhager kan du akkurat det.  Er det for kaldt, setter du på varmen, er det for mørkt slår du på lyset- alt ved å trykke på samme fjernkontroll. Dette er et kvalitetsprodukt som og kan annbefales til privat og proffbruk. Uterom B-200 – En unik løsning for resturanter som ønsker flere gjester. Ta gjerne kontakt for en gratis og uforpliktende befaring.

Solskjerming, ute som inne !

Vi er stolt forhandler av Royal solskjerming. De har en flott fabrikk I Haugesund, og har 65 års erfaring. Vi leverer et komplett utvalg av solskjerming. Fra tradisjonelle persienner til topp moderne zipp-screen løsninger. Vi garanterer den gode kvaliteten. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende befaring