51 55 14 00 post@mutter.no

Renson Camarque

 

 

Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue
Uterom og hagestue fra Mutter. Camargue fra Renson
Vinterhage fra Mutter. Renson Camargue

Vi som er så heldig å få bo i Norge setter stor pris på livet i naturen. Vi elsker sommer, lukten av grill, musikk, varme og de gode selskapene vi ofte har da. Alt dette nyter vi godt av når været er godt. Når det regner og blåser kryper vi inn, og venter på noen ekstra finværsdager. Men hva gjør vi hvis de ikke kommer? Vi venter tålmodig litt lengre.

Med ett uterom fra Mutter forlenger vi sommeren, eller vi nyter den enda mer når den er her. Vår Camargue er kremen av utestuer, eller hagestuer, alt etter som. Når det er sol og fint åpner du taket og slipper naturen inn. Du setter på litt behagelig musikk i det skulte lydanlegget, og bare nyter.

Når uværet banker på døren lukker du taket, stenger de flotte veggene, og setter på en behagelig varme. Legger deg litt ned, og lyter til regnet – i varmen.

Mutter har flere års erfaring med slike typer uterom, og kan med hjertet på hånden si at Renson produserer de aller beste. Dette sier vi pga vi vet hva kvalitet er, vi vet hva design er. Camargue fra Belgiske Renson er for deg som vil ha det beste.

 

Litt teknisk info:

 1. Max størrelse pr enhet er 4,5 x 6,2 meter. Max totalhøyde er 3,06 meter. Maks 2,8 meter under takbjelkene.
 2. Kan kobles sammen til enorme områder. Alle uterom lages på nøyaktige mål.
 3. Max snølast pr kvaderatmeter er 200 kg
 4. Max vindbelasting under garanti er 160 km/t. Det tilsvarer 44 meter i sekundet….
 5. Lakkeres i alle tenkelige farger. (6080 micron)
 6. Taket er motorisert. Motoren er skult inne i takbjelkene.
 7. Fix-screen vegger, glass, skyvedører, osv
 8. Ingen synlige skruer.
 9. Skult vannutkast.
 10. Høy kvalitet. Flott design.

     

 

Kontakt oss for befaring nå

 • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Renson Algarve

 

Hagestue B300
Hagestue med foldetak. B 300 fra Mutter

B-300 hagestue er bygget på samme lest som B-200 XL. Forskjellen er takkonstruksjonen. På B-300 kan du kjøre hele taket vekk, under et deksel som skydder mot elementene. Taket er et foldetak, med kraftig pvc duk som er spent fast mellom kraftige takstolper. Som vegger kan man velge blant, zipscreen, skyvedører, faste glassfelt, trevegger. Vi har kunder som har satt inn glassbyggerstein i veggene. Slipper lys inn, men man beholder den private sfære.

 

Brustor B500

 

Hagestue med skråstillt motorisert tak.
Hagestue med foldetak. B 500 fra Mutter. Skråstillt tak

B-500 hagestue er ment å settes inntil en vegg. Taket er skråstillt, og kan kjøres opp og ned. Når man kjører opp taket foldes det sammen under en beskyttende deksel. B-500 er sånn sett helt lik B-300, men med skråstillt tak. B-500 kan utstyres med vegger, som gir god beskyttelse mot vær og vind.

 

Weinor Glasoase. Tysk mesterverk

 

Et åpent og luftig uterom. Hagestue fra Mutter.
Hagestue i glass. Flotte detaljer
Flott hagestue fra Tyske Weinor. Glede i 50 år

Weinor sine hagestuer er for deg som vil ha det beste av det beste. Her får du tysk handverk servert på et fat. Solide herdede glass, vedlikeholdsfri aluminiumkonstruksjon. Kan utstyres med solskjerming i tak og vegger, lys og varme.