51 55 14 00 post@mutter.no

Brustor B200XL

 

 

Med hagestuen B200 XL har du invistert i glede og kvalitet. Her kan du bli den glade eier av noe unikt. B200XL har et vanntet tak i aluminium. Med en fjernkontroll kan du » åpne » taket ved å vri på lammelene taket er bygget opp av. B 200XL er kraftig konstruert, og tåler derfor røff bruk. Hvis du ønsker kan du få vegger som og kan åpnes og lukkes ved hjelp av fjernkontroll.

 

Kontakt oss for befaring nå

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.

Brustor B300

 

B-300 hagestue er bygget på samme lest som B-200 XL. Forskjellen er takkonstruksjonen. På B-300 kan du kjøre hele taket vekk, under et deksel som skydder mot elementene. Taket er et foldetak, med kraftig pvc duk som er spent fast mellom kraftige takstolper. Som vegger kan man velge blant, zipscreen, skyvedører, faste glassfelt, trevegger. Vi har kunder som har satt inn glassbyggerstein i veggene. Slipper lys inn, men man beholder den private sfære.

 

Brustor B500

 

B-500 hagestue er ment å settes inntil en vegg. Taket er skråstillt, og kan kjøres opp og ned. Når man kjører opp taket foldes det sammen under en beskyttende deksel. B-500 er sånn sett helt lik B-300, men med skråstillt tak. B-500 kan utstyres med vegger, som gir god beskyttelse mot vær og vind.

 

Weinor Glasoase. Tysk mesterverk

 

Weinor sine hagestuer er for deg som vil ha det beste av det beste. Her får du tysk handverk servert på et fat. Solide herdede glass, vedlikeholdsfri aluminiumkonstruksjon. Kan utstyres med solskjerming i tak og vegger, lys og varme.